Na granici sa Mađarskom zatvoren samo Horgoš 2

Izvor: RTS, 21.Sep.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na granici sa Mađarskom zatvoren samo Horgoš 2

Granični prelaz Horgoš otvoren je za sve kategorije vozila. Horgoš 2 i dalje je zatvoren, javlja dopisnik RTS-a. Ostali granični prelazi sa Mađarskom su u funkciji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Vreme zadržavanja na našim prelazima je do 30 minuta, a granični prelazi Bajmok, Đala i Bački Vinogradi otvoreni su od sedam do 19 časova.
Ove granične prelaze mogu da koriste, sem naših >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i mađarskih državljana i državljani Evropske unije, Švajcarske, Norveške i Irske.
Sa Hrvatskom je i dalje otvoren samo granični prelaz Batrovci, na kojem se putnička vozila zadržavaju od 15 do 30 minuta.
Ovaj granični prelaz od ponoći je zatvoren za teretni saobraćaj, pa se formirala kolona kamiona duga desetak kilometara.
Na ostalim graničnim prelazima ka našim susedima nema dužih zadržavanja.
Trenutno povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano obavljanje saobraćaja, ali će povremena kiša tokom dana prouzrokovati mokre kolovoze.
Pored mokrih kolovoza, kiša u velikoj meri smanjuje vidljivost, a posebno na putevima gde je zbog niske oblačnosti ili magle ona dodatno smanjena kao što je slučaj na putevima koji vode preko planinskih prevoja.
Saobraćaj je umerenog intenziteta i na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja.
Sa izvesnim izmenama u režimu obavljanja saobraćaja treba računati na deonicama gde su započeti radovi.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 84 saobraćajne nezgode u kojima je 48 osoba povređeno, a dva lica su smrtno stradala.
Istovremeno, u Beogradu zabeležena je 31 saobraćajna nezgoda u kojima je 18 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Zabrana za teretnjake na Bajakovu i dalje na snazi, svi prelazi sa Mađarskom u funkciji

Izvor: Kurir, 22.Sep.2015, 07:37

BEOGRAD - Sa Hrvatskom je i dalje otvoren samo granični prelaz Batrovci, na kojem se putnička vozila zadržavaju od 15 do 30 minuta, a obustavljen je saobraćaj na terminalima za teretna motorna vozila sa hrvatske strane, zbog čega su formirane duge višekilometarske kolone...Kako je saopštio jutros...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.