Bastać: Vlast i opozicija, uz pokroviteljstvo evroparlamentaraca, da izaberu svih devet ...

Izvor: Beta, 03.Jan.2020, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać: Vlast i opozicija, uz pokroviteljstvo evroparlamentaraca, da izaberu svih devet ...

Predsednik opštine Stari grad i šef beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać izjavio je da medjustranački dijalog vlasti i opozicije, uz posredovanje Evropskog parlamenta, nije bio pravi dijalog, već farsa i dodao da se čak ni sprovodjenjem dogovorenog izborni uslovi u Srbiji neće promeniti.S tim u vezi, Bastać je za agenciju Beta naveo da se zalaže za "sredjivanje stanja u medijima" tako što bi vlast i opozicija na bazi konsenzusa, a uz "pokroviteljstvo" evroparlamentaraca, izabrali svih devet članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), za koji je kazao da je u proteklih osam godina dopustio "satanizaciju" svih koji kritikuju vlast.Govoreći o kampanji bojkota izbora koji bi trebalo da budu održani s najavljenim odlaganjem a uz sprovodjenje zakonskih odredbi, najkasnije do 3. maja 2020. godine, Bastać je rekao da je kampanja u toku i dodao da se prvi njen deo bazira na nastojanju da u uslovima "medijskog mraka" opozicija obavesti gradjane "o svemu što ovaj režim radi".Drugi deo kampanje bojkota, kako je kazao, biće predstavljanje opozicionog plana za bolji život u Srbiji, "koji garantuje da, kad zaustavimo korupciju, zamenimo nestručne stranačke kadrove stručnim ljudima i prestanemo da dajemo pare za besmislene projekte, možemo Srbiju pretvoriti u zemlju ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bastać: Vlast i opozicija, uz pokroviteljstvo EP, da izaberu svih devet članova REM

Izvor: Danas, 03.Jan.2020

Predsednik opštine Stari grad i šef beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać izjavio je da međustranački dijalog vlasti i opozicije, uz posredovanje Evropskog parlamenta, nije bio pravi dijalog, već farsa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.