Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka od sinoć bez grijanja, popravak najavljen do 10 sati

BANJALUKA - Prilikom zatvaranja dijela glavnog vrelovoda zbog planiranih radova, sinoć oko 20 časova došlo je do prekida u grijanju na području cijele Banjaluke.

Kako su saopštili iz Eko Toplane Banjaluka došlo je do iznenadnih tehničkih problema, te su bili prinuđeni da privremeno prekinu isporuku toplotne energije.

"Molimo građane za razumijevanje, a redovan režim distribucije toplotne energije na teritoriji cijelog grada biće uspostavljen danas do 10 časova", navedeno je u saopštenju.

Starčevica i Obilićevo večeras bez grijanja

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Radijatori u Banjaluci opet topli

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2018

BANJALUKA - Nakon što su gradani Banjaluke, koji se griju preko Eko toplana Banjaluka, sinoć ostali bez grijanja, u ovom preduzeću su nam potvrdili da su građanima radijatori opet topli.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.