Banjaluka: Uvedena zabrana  na zahtev policije

Izvor: B92, 07.Jan.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Uvedena zabrana " na zahtev policije

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić doneo je naredbu o privremenoj zabrani rada više od stotinu ugostiteljskih i drugih objekata na području grada.

Rad se zabranjuje u utorak i sredu.

Naredba je donesena na zahtev Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Policijske uprave Banjaluka, čiji je zadatak da obezbedi nesmetano održavanje proslave 9. januara - Dana Republike, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ovom naredbom precizirano je da se sutra od 10.00 do 18.00 časova privremeno zabranjuje rad ugostiteljskih i drugih objekata u užem centru grada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREMA ZA PROSLAVU: U Banjaluci zatvoreni ugostiteljski i drugi objekti 8. i 9. januara!

Izvor: Kurir, 07.Jan.2019

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić doneo je naredbu o privremenoj zabrani rada više od stotinu ugostiteljskih i drugih objekata na području grada sutra i u sredu, 9. januara.

Nastavak na Kurir...

Zabrana rada ugostiteljskih i drugih objekata danas i sutra u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2019, 10:36

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić donio je naredbu o privremenoj zabrani rada više od stotinu ugostiteljskih i drugih objekata na području grada danas i sutra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.