Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: U sudaru povrijeđen motociklista

BANJALUKA - Zoran Ignjatović (60) iz Banjaluke povrijeđen je u ovom gradu u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na raskrsnici ulica Braće Pišteljića, Knjaza Miloša i Ivana Gorana Kovačića, saznaju "Nezavisne".

Ignjatović je upravljao motociklom, a osim njega, u nezgodi je učestvovao i njegov sugrađanin Vukašin Ćirić, a koji je vozio reno.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, navodeći inicijale učesnika, precizirala je da se nezgoda dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << oko 9.45 časova.

"Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka. Obaviješten je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje na utvrđivanju uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika", kazala je Markanovićeva za "Nezavisne".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Banjaluka: Teško povređen motociklista

Izvor: Blic, 10.Sep.2016

Motociklista Zoran Ignjatović (60) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 9.45 časova u Banjaluci...Saobraćajna nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Braće Pištoljića, Knjaza Miloša i Ivana Gorana Kovačića, kada je došlo do sudara automobila “reno”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.