Bangkok: Troje mrtvih, uključujući dvogodišnje dete, u pljački juvelirnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2020, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bangkok: Troje mrtvih, uključujući dvogodišnje dete, u pljački juvelirnice

Tajlandska policija danas traga za muškarcem koji je tokom pljačke juvelirnice u tržnom centru u oblasti Lopburi ubio tri osobe, uključujući dvogodišnjeg dečaka, i ranio četvoro.

Pucajući iz pištolja sa prigušivačem, pljačkaš je ubio prodavačicu, službenika obezbeđenja i dete i ukrao više zlatnih ogrlica. Za hvatanje ubice je raspisana nagrada od 16.500 dolara, javlja AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Opljačkao zlataru, ubio tri osobe, među njima i dečak

Izvor: B92, 10.Jan.2020

Tajlandska policija traga za napadačem koji je tokom pljačke zlatare ubio tri osobe, među kojima i dvogodišnjeg decaka, a ranio četiri...Sve se odigralo sinoć u tržnom centru "Robinson" u provinciji Lopburi, 145 kilometara severno od Bangkoka...Nadzorna kamera snimila je muškarca sa skijaškom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.