Opljačkao zlataru, ubio tri osobe, među njima i dečak

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao zlataru, ubio tri osobe, među njima i dečak

Tajlandska policija traga za napadačem koji je tokom pljačke zlatare ubio tri osobe, među kojima i dvogodišnjeg decaka, a ranio četiri.

Sve se odigralo sinoć u tržnom centru "Robinson" u provinciji Lopburi, 145 kilometara severno od Bangkoka.

Nadzorna kamera snimila je muškarca sa skijaškom kapom koja prekriva celo lice i kamuflažnim pantalonama kako iz pištolja sa prigušivačem puca na mušteriju i prodavca.

Druga kamera je zabeležila dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako, držeći za ruku odraslu osobu, prolazi pored zlatare, a potom pada na zemlju.

"Pljačkaš je bio nemilosrdan. Svuda ga tražimo. Molimo vas da nam verujete, definitivno ćemo ga uhapsiti", poručio je komandat regionalne policije Ampol Buarupon. On je dodao da policija ima ovlašćenje da upotrebe silu ukoliko se napadač bude opirao hapšenju.

U napadu su ubijeni pripadnik obezbeđenja tržnog centra i prodavačica. Portal "Bangkok post" je objavio da je ponuđeno 16.500 dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja napadača.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.