Baka tinejdžera ubijenog u Francuskoj: Koriste mog unuka

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 18:05

Baka tinejdžera ubijenog u Francuskoj: "Koriste mog unuka"

Baka 17-godišnjeg tinejdžera Nahela M, koga je policija ubila u Francuskoj, rekla je danas da smatra da počinioci nasilja "koriste (njenog unuka) kao izgovor".

"Neka ne razbijaju škole, neka ne razbijaju autobuse", rekla je 70-godišnja Nahelova baka, prenela je francuska televizija BFM TV.

Ona je navela da je umorna.

"Gotovo je, za moju kćerku više nema života", rekla je ona posle smrti unuka.

I Nahelova majka, identifikovana kao Munija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << M, rekla je televiziji Frans 5 da je ljuta na policajca koji je ubio njenog unuka, ali ne i na policiju.

"Video je malog klinca arapskog izgleda, hteo je da mu oduzme život", kazala je ona.

Munija M. je istakla da "policajac ne može uzeti pištolj i pucati na našu decu, oduzimati živote našoj deci".

Širom Francuske traju neredi od utorka, kada je policajac pucao i ubio 17-godišnjaka koji, kako je navedeno, nije zaustavio automobil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.