Bajden obećao besplatnu vakcinu protiv koronavirusa za sve

Izvor: B92, 23.Okt.2020, 23:39

Bajden obećao besplatnu vakcinu protiv koronavirusa za sve

Demokratski kandidat Džo Bajden obećao je da će, ako on bude izabran za predsednika, vakcina protiv korona virusa biti "besplatna za sve".

I to u okviru njegovog nacionalnog plana borbe protiv pandemije.

"Kada budemo imali sigurnu i efikasnu vakcinu ona treba da bude besplatna za sve, bilo da ste osigurani ili niste", rekao je Bajden koji je govorio 11 dana ouči predsedničkih izbora.

Aktuelni predsednik Donald Tramp, koji je slabiji od Bajdena prema anketama, takođe hoće da buduća vakcina protiv virusa, koja bi mogla da bude spremna narednih nedelja, bude besplatna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bajden: Besplatna vakcina za sve ako budem izabran za predsednika

Izvor: Blic, 24.Okt.2020, 00:36

Kandidat demokrata za predsednika SAD Džo Bajden govorio je svojim planovima za borbu protiv korona virusa, ako bude izabran za predsednika, uključujući o obezbeđivanju besplatne vakcine za sve Amerikance.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.