Bajden i Evropa boluju od iste bolesti, ali Rusija ima lek

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 20:38

Bajden i Evropa boluju od iste bolesti, ali Rusija ima lek

Američkom predsedniku Džozefu Bajdenu potrebna je medicinska pomoć najboljih specijalista i treba mu ponuditi međunarodnu medicinsku pomoć.

Predsednik Ruske dume Vjačeslav Volodin predložio je da mu se ponudi pomoć lekara Nacionalnog medicinskog istraživačkog centra za psihijatriju i narkologiju Ruske Federacije V. P. Srpskog.

"Pomenuli ste Džozefa Bajdena. On je izuzetno bolesna i nesrećna osoba. U Sjedinjenim Američkim Državama nema dobrih lekara koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi mogli da ga izleče. Takvih specijalista ima u našem Institutu Vladimira Petroviča Srpskog. Zato bi bilo u redu da mu ponudimo medicinsku pomoć preko međunarodne linije, Leonide Eduardoviču, jer ne pati samo on, već cela planeta", kazao je Volodin na plenarnoj sednici veća, obraćajući se šefu komiteta Dume za međunarodne poslove Leonidu Sluckom.

Prema njegovim rečima, s obzirom na to da SAD sve više stvaraju napetost u svetu, Bajden bi "trebao da vodi računa o svom zdravlju".

"I svi najbolji specijalisti iz različitih zemalja, treba da mu pruže takvu pomoć. Moramo da brinemo o njegovom zdravlju, jer radi se o zdravlju američkog naroda i mnogih drugih zemalja. Pogledajte, Evropa je obolela od iste bolesti jer su simptomi isti", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.