Bacio pare? Potrošio 100.000 dolara da bi izgledao kao Džastin Biber

Izvor: Blic, 20.Mar.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio pare? Potrošio 100.000 dolara da bi izgledao kao Džastin Biber

Neke ljude raduje kupovina skupih automobila, neke skupi stanovi, a ja svoj novac trošim na ono što je meni važno, a to je da izgledam kao Džastin, izjavio je Tobi

Tobi Šeldon ima 33 godine i najveći je fan Džastina Bibera. Pitate se kako znamo da je najveći? Zato što je potrošio godine i sulude novce na operacije samo kako bi izgledao kao Biber.

Kada kažemo 'sulude' govorimo o iznosu od 100 hiljada dolara i 5 godina povlačenja po operacionim salama. Tobi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je primao injekcije botoksa, presađivao kosu i obavio 'operaciju osmeha'. Uveren je da Džastin izgled duguje upravo svom osmehu pa se on vraški potrudio da 'nabavi' isti takav – gornju usnu je hirurški podigao, a donju izbacio malo van.

"Neke ljude raduje kupovina skupih automobila, neke skupi stanovi, a ja svoj novac trošim na ono što je meni važno, a to je da izgledam kao Džastin", izjavio je Tobi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.