Bačena kašika

Izvor: TvojPortal.com, 23.Apr.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena kašika

(vesti online) Srbi su se nekada budili uz lekarske izveštaje iz Ljubljane o zdravlju najvećeg im sina, a sada već sabajle mogu da saznaju da Toma još nije fruštukovao. Jedino, više bi se nasekirali da je Velja batalio rakiju, jer to bi već bilo loše znamenije.


Imao sam devet godina kada je Tito umro i sećam se samo one guste neprijatne psihoze koja je eksplodirala kada su oficiruše i podoficiruše zaridale na terasama naše vojne zgrade. Deceniju kasnije ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << se da je strah narikača bio opravdan, kao što je već sada jasno odsustvo uzbuđenja zbog Tominog kaprica. Jer, šta će da se promeni ako Toma zaista baci kašiku, ili ako izdejstvuje izbore tri meseca ranije, ili čak ako pobedi na njima.
Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijakolumnaelitaigor kozarski

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.