Bačena bomba na trafiku, teško povređena radnica

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na trafiku, teško povređena radnica

Radnica u trafici Fortuna S povređena je večeras oko 20 sati, kad je u trafiku u Vodovodskoj ulici u Beogradu bačena eksplozivna naprava, rečeno u MUP-u.

Kako je rečeno u MUP-u, za sada nepoznata osoba ubacila je eksplozivnu napravu u trafiku Fortuna S, a povređena radnica prevezena je u Urgentni centar. Žena je zadobila teške povrede i u svesnom stanju je prevezena u reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Patrola policije sa Čukarice uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je da uhapsi osobu koja se sumnjiči da je bacila bombu. Bombaš, muškarac starosti starosti oko 50 godina, priveden je na saslušanje.

On je, nezvanično, ubacio ručnu bombu kroz šiber trafike, a zatim mirno sačekao da eksplodira. Bombaš je potom sačekao policiju i predao se, a nezvaničan uzrok napada su neraščišćeni komšijski odnosi.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.