Bačena bomba u trafiku, povređena radnica

Izvor: RTS, 06.Dec.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba u trafiku, povređena radnica

Radnica u trafici Fortuna S povređena je oko 20 sati, kad je u trafiku u Vodovodskoj ulici u Beogradu bačena eksplozivna naprava. Uhapšen osumnjičeni.

Policija je uhapsila M. J. (51) za koga se sumnja da je bacio eksplozivnu napravu u trafiku, prilikom čega je povređena radnica, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Radnica je sa teškim povredama i u svesnom stanju prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kažu u Hitnoj pomoći.

Motiv napada za sad nije poznat.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Žarkovo: Bačena bomba na trafiku, jedna osoba povređena

Izvor: Politika, 06.Dec.2014

BEOGRAD – Radnica u trafici Fortuna S povređena je večeras oko 20 sati, kad je u trafiku u Vodovodskoj ulici u Beogradu bačena eksplozivna naprava, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Kako je rečeno u MUP-u, za sada nepoznata osoba ubacila je eksplozivnu napravu u trafiku Fortuna S, a povređena radnica...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.