BURNA I TEŠKA NOĆ U PRESTONICI: Pune ruke posla za hitnu pomoć - čak osam udesa, dve osobe teško povređene

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 08:17

BURNA I TEŠKA NOĆ U PRESTONICI: Pune ruke posla za hitnu pomoć - čak osam udesa, dve osobe teško povređene

Ukupno je bilo osam saobraćajnih nesreća.

Doktorka Milena Popović iz Hitne pomoći rekla je da se tokom noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško povređene.

Dr Milena Popović izjavila je da je noć za Hitnu pomoć bila teška i burna, kao i da je bilo ukupno 93 intervencije i 23 poziva na javnom mestu.

- Broj poziva nije veliki, ali situacije jesu. Ukupno je bilo osam saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživele teške telesne traume - rekla je Popovićeva.

Prema njenim rečima, mlađa ženska osoba je sa teškim povredama zbog pada sa motora u Beogradu prevezena u crvenu zonu Urgentnog centra, dok je 25-godišnji mladić na novosadskom putu usled teških povreda pod nerazjašnjenim okolnostima prebačen u istu zdravstvenu ustanovu.

- Oprez motociklistima da u noćnim okolnostima ne sedaju za volan, ako su pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci - poručuje doktorka Milena Popović iz Hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.