BULATOVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆEVOG NAJMLAĐEG SINA: U opozicionim redovima duboko sede duboko poremećeni ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 18:01

BULATOVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆEVOG NAJMLAĐEG SINA: U opozicionim redovima duboko sede duboko poremećeni ljudi

Besprizorni i sramni napadi na porodicu Vučić.

Da u opozicionim redovima ne sede samo uništitelji sopstvene zemlje i osobe koje treba lečiti od lopovluka i alkoholizma, već duboko poremećeni ljudi koji predizbornu kampanju zasnivaju na nezapamćenom linču porodice predsednika Aleksandra Vučića, pokazuju i poslednje objave na društvenim mrežama, koje dolaze iz tabora opozicionih simpatizera, a u kojima se na monstruozan način pominje najmlađi sin predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučića, Vukan Vučić, rekao je narodni poslanik Dejan Bulatović.

- Najstrožije osuđujem ovu bolesnu kampanju koju je opozicija, odnosno bivši režim, povela protiv predsednika Vučića. Nakon prošlonedeljnog propagandističkog sadržaja abnormalne konotacije u kome je Aleksandar Vučić najsramnije prikazan, posle čega su njegovi roditelji bili izloženi zastrašujućem medijskom linču, sada se opozicija besprizorno obrušila na najmlađeg člana porodice Vučić, na način koji se ne pamti u istoriji političkog života.

 Kako se zovu članovi porodica opozicionih prvaka to niko u Srbiji ne zna i ne treba da zna i zato zahtevam da momentalno prestane bolesna kampanja koja se vodi protiv cele porodice Vučić. Vlast se osvaja na izborima. Ako opozicija za to nije u stanju, onda im je mesto na političkom smetlištu, gde će svakako i završiti nakon 17. decembra. Nemate pravo, opozicioni politički diletanti, da uzimate u usta bilo kog člana porodice Vučić, a kamoli maloletno dete. Zato još jednom ponavljam osudu i zahtev da se odmah prestane sa uvredama i napadima na članove porodice Aleksandra Vučića - navodi Bulatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.