BUDI SPREMAN ZA SMRT Građani Pančeva i Beograda USPANIČENO ZOVU POLICIJU! Stižu im ZASTRAŠUJUĆI LECI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BUDI SPREMAN ZA SMRT" Građani Pančeva i Beograda USPANIČENO ZOVU POLICIJU! Stižu im ZASTRAŠUJUĆI LECI

Misija - "spremiti ljude za nebo"

Sekta „Biblijsko spasenje“ koja mnogima nudi pomoć „da spremni odu na nebo“, prijavljena je policiji u Pančevu i Beogradu zbog sumnje da svojim članovima pre ispraćaja u raj pokušava da otme svu imovinu!

Pojedini sugrađani su u panici zvali policiju, navodeći da sumnjaju da se iza vrbovanja  krije čak i poturanje smrtne presude, po principu „vaše je samo da umrete“.

Veliki broj letaka u kojima piše „molim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te prihvati odmah besplatan poklon večnog života koji ti bog nudi da bi bio spreman za smrt“, osvanuo je juče u Pančevu i Beogradu.

Osoba koja je dobila letak kaže da ta organizacija objašnjava „kako da odete na nebo“. Za sebe kažu da pripadaju izvornom hrišćanstvu i da im je cilj da spasu duše, krste sve ljude i spreme ih za smrt, tačnije za raj, jer niko ne zna kada će mu kucnuti poslednji čas!

Kako bi se saznalo o čemu se radi, kontaktirani su telefonom, a izvesni Danijel je objasnio „da su oni samo hrišćani čija je misija da ljude spreme za odlazak na nebo“.

- Mi smo ponovorođeni hrišćani i živimo u blizini Beograda. Želimo da nađemo druge koji su zainteresovani da uče više o bogu i jevanđelju. Ono što pričamo iz biblije. Ovo je staro, biblijsko hrišćanstvo, a ne neka sekta. Kod nas nema katolika i pravoslavaca… Mi smo se vratili korenima – kaže Danijel, koji govori srpski sa stranim akcentom, ali je odbio da kaže odakle je.

On je naveo samo da im je centar u Borči i otkrio da će uskoro otvoriti svoju crkvu u Pančevu.

Imamo službe tri puta nedeljno. Molitve se nedeljom održavaju ujutru i uveče. Da li ste zainteresovani da dođete? - pitao je Danijel.

Na pitanje šta je potrebno za učlanjenje i koje su obaveze članova, diskretno je izbegao odgovor.

- Dođite da vidite! Prvo mi treba da uradimo vaše spasenje, a zatim i krštenje po starim pravilima. Moramo da vas spremimo za odlazak na nebo jer niko od nas ne zna kada će umreti. O obavezama ćemo kasnije, kada se upoznamo uz kaficu. Kad rešite da dođete, zovite, pa ćemo vam dati adresu – rekao je Danijel.

On nije želeo da govori o sebi i svom akcentu, navodeći samo da nije rođen u Srbiji, ali da ima srpsko državljanstvo.

- Majka mi je iz Srbije. Rođen sam u inostranstvu, ali to nije bitno jer je svemir naš. Kada možemo da se vidimo, da vas spremimo i uradimo vaše spasenje? - rekao je daniel završavajući razgovor.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.