BRUTALNO UBIO DEVOJKU SA POSEBNIM POTREBAMA Slučaj koji ledi krv u žilama: Ubicu stigla zaslužena kazna, sve drugo ostaje MISTERIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 17:33

"BRUTALNO UBIO DEVOJKU SA POSEBNIM POTREBAMA" Slučaj koji ledi krv u žilama: Ubicu stigla zaslužena kazna, sve drugo ostaje MISTERIJA

Margaret Fleming (19), koja je rođena sa smetnjama u razvoju poslednji put je viđena u decembru 1999. godine.

Edvard Keni (82), koji je osuđen za ubistvo devojke sa smetnjama u razvoju, preminuo je u zatvoru u Škotskoj, saopšteno je.

On je sa sobom u grob odneo i tajnu o tome gde je sakrio posmrtne ostatke devojke, koji do danas nisu pronađeni.

Edvard je zajedno sa svojom partnerkom Avril Džouns osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u nedelju u zatvoru u Edinburgu.

Za njen nestanak saznalo se tek 2016. Godinu dana kasnije uhapšeni su njeni staratelji Edvard i Avril.

Oni su pre četiri godine proglašeni krivim za ubistvo tinejdžerke i skrivanje dokaza.

Edvard je takođe osuđen i zbog novčane prevare, jer je praveći se da je Margaret još uvek živa od države uzeo beneficije od skoro 200.000 evra.

Iako su njihova kuća i imanje više puta pretraženi, Margaretino telo nikada nije pronađeno.

- Samo vas dvoje znate gde je njeno telo. To što nema telo je velika tuga za njenu majku. Čini se da je motiv za ubistvo i zataškavanje zločina bilo da bi se izvukla finansijska korist - rekao je sudija tokom izricanja presude.

Sud veruje da je Margaret ubijena između decembra 1999. i januara 2000. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.