BRUTALNO IŽIVLJAVANJE NAD DETETOM! Novi HOROR, mesec dana zlostavljali dete, policija sprečila najgori scenario

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 17:00

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE NAD DETETOM! Novi HOROR, mesec dana zlostavljali dete, policija sprečila najgori scenario

Zatraženo je određivanje pritvora

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci zatražilo je određivanje pritvora za dve osobe starosti 33 i 27 godina iz Mrkonjić Grada, u Republici Srpskoj, zbog teškog nasilja u porodici.

Osumnjičeni su kako je saopšteno, od jula do 15. avgusta ove godine ugrozili spokojstvo, telesni integritet i duševno zdravlje deteta, piše Srpskainfo.

- Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično delo, te iz razloga vanrednih okolnosti, jer je reč o krivičnom delu za koje se može izreći kazna zatvora do 10 godina, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posledice krivičnog dela i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda-uznemirenju javnosti - saopšteno je iz tužilaštva.

O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.