BRUTALAN ZLOČIN U HOTELSKOJ SOBI: Australijanac makedonskog porekla ubio druga u Melburnu

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALAN ZLOČIN U HOTELSKOJ SOBI: Australijanac makedonskog porekla ubio druga u Melburnu

Australijanac makedonskog porekla Albert Rapovski (20), koji je uhapšen u pokušaju bega iz Melburna, priznao je da je iz nehata ubio druga Mahamda Hasana.

Rapovski je, naime, kako prenosi BBC, slučajno pucao u lice drugu u trenutku dok su pozirali da se fotografišu u jednom melburskom motelu.

U praznoj motelskoj sobi, telo ubijenog pronašao je vlasnik motela.

Rapovski je sutradan pokušao da pobegne u Makedoniju pod izgovorom da mora hitno da poseti bolesnu baku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali je na aerodromu u Melburnu uhapšen.

Uoči tragičnog događaja, drugovi su Alberta molili da isprazni pušku jer, osim što nije imao dozvolu za nošenje oružija, nije njome umeo ni da rukuje.

Njegovo odbijanje da to učini, Hasana je koštalo života.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.