BRUKA I SRAMOTA: Uhapšen osumnjičeni da je ukrao novac za Sofiju i Dragana koji su ostali bez roditelja i sestre

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2020, 15:20

BRUKA I SRAMOTA: Uhapšen osumnjičeni da je ukrao novac za Sofiju i Dragana koji su ostali bez roditelja i sestre

Mališani iz Teslića u tragediji izgubili oba roditelja.

E. H. (35) iz Teslića uhapšen je zbog sumnje da je počinio više krađa, a između ostalog ukrao je i novac koji je skupljan za porodicu Livnjak čiji su članovi poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je rekla, da je E. H. osumnjičen da je sredinom septembra 2020. godine, provalio u fotografsku radnju, ugostiteljski i trgovinski objekat, odakle je ukrao novac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Postoji i osnov sumnje da je u ovom periodu obio i prostorije prosvetnog i kulturnog društva u Tesliću, odakle je urkao novac od dobrovoljnih priloga koji je bio namenjen jednoj porodici, čiji su članovi nastradali u saobraćajnoj nesreći na području opštine Teslić sredinom avgusta tekuće godine - pojasnila je Kerkezova.

On je u noći između 18. i 19. septembra, od strane policijskih službenika Policijske stanice Teslić zatečen na licu mesta tokom krađe žmigavca sa automobila.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći sredinom avgusta ove godine poginule su Svjetlana Livnjak i njena ćerka Dragana, a nakon par dana preminuo je i Svjetlanin suprug Zoran. Nakon toga pokrenuta je akcija kako bi se skupio novac da se pomogne ovoj porodici, tačnije preživeloj Sofiji (4) i Draganu (15), a E. H. se sumnjiči da ga je ukrao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.