BROJ ŽRTAVA I DALJE RASTE: Crna Gora ne pamti ovakvu tragediju, Cetinje zavijeno u crno - povređeni i dalje pristižu u bolnicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 19:18

BROJ ŽRTAVA I DALJE RASTE: Crna Gora ne pamti ovakvu tragediju, Cetinje zavijeno u crno - povređeni i dalje pristižu u bolnicu (VIDEO)

Broj žrtava masakra na Cetinju, koji je počinio V.B, raste iz časa u čas.

Prema poslednjim informacijama ubijeno je najmanje 11 osoba, među kojima su i deca. Ranjeno je najmanje deset osoba. Četiri osobe su prebačene u Klinički centar Crne Gore, među njima i policajac kog je napadač upucao u glavu.

Nije poznato da li je napadač izvršio samoubistvo nakon zločina ili ga je ubila policija.

On je oko 16 časova zapucao iz vatrenog oružja na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sugrađane iza zgrade Vladinog doma. Uzrok zločina je porodični sukob.

Ovo je najveća tragedija u novijoj istoriji Crne Gore. Kosta Damjanović je 3. juna 1992. godine u selu Pušonjski Do kod Pljevalja ubio 9 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.