BRNABIĆ ODGOVORILA MARINIKI TEPIĆ: Đilas bi voleo da bude kao Janković, jel da bi se oslobodio utaje poreza?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2022, 21:44

BRNABIĆ ODGOVORILA MARINIKI TEPIĆ: Đilas bi voleo da bude kao Janković, jel' da bi se oslobodio utaje poreza?

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je na svom Tviter nalogu objavu Marinike Tepić, u kojoj navodi da "Vučić sprema "uvoznog" gradonačelnika Beograda".

- Nadrealno. Upisano! Uz kokoške sa marihuanom, pozive da se MUP-u prijavi policija, globalna gibanja u kojima je nastao COVID... Nego, obzirom da je Đilas 2011. govorio da bi voleo da bude kao Janković, jel' mislio na to što je ovaj uspeo da se oslobodi optužbi za utaju poreza? - napisala je premijerka Brnabić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nadrealno. Upisano! Uz kokoške sa marihuanom, pozive da se MUP-u prijavi policija, globalna gibanja u kojima je nastao COVID...

Nego, obzirom da je Đilas 2011. govorio da bi voleo da bude kao Janković, jel' mislio na to što je ovaj uspeo da se oslobodi optužbi za utaju poreza? https://t.co/XXzwxP1Xlq

— Ana Brnabic (@anabrnabic) January 14, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.