BRENIN SIN ZELEO DUET SA ANASTASIJOM EVO STA SE ONDA DESILO

Izvor: medio.rs, 16.Maj.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRENIN SIN ZELEO DUET SA ANASTASIJOM EVO STA SE ONDA DESILO

Brenin stariji sin Stefan Živojinović definitivno je rešio da krene majčinim stopama.

On u studiju završava svoje prve dve pesme koje su za njega radili Dragan Brajović Braja i Peđa Medenica. A kako smo saznali, Stefanova prvobitna ideja bila je da snimi duet sa Cecinom ćerkom Anastasijom Ražnatović i tako se premijerno predstavi publici, pošto i ona uskoro započinje pevačku karijeru.

- Stefan je već snimio dve pesme, i kako kaže, to je neki muzički pravac >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u kojem se on odlično snalazi, mada je rekao saradnicima da bi voleo da izvodi numere slične onima kakve ima Saša Matić. Ovih dana radi vredno u studiju i pitanje je dana kada će biti promocija njegovih pesama, međutim, i dalje mu je žao što nije prvo snimio duet sa Anastasijom - otkriva za Star izvor blizak Stefanu.

Izvor:Star

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.