BRAZIL U VRTLOGU KORONE: Ne smanjuje se talas infekcija Kovid-19, još 1.223 smrtna ishoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 00:36

BRAZIL U VRTLOGU KORONE: Ne smanjuje se talas infekcija Kovid-19, još 1.223 smrtna ishoda

Svetske agencije su sinoć prenele da je predsednik Brazila Žair Bolsonaro testiran pozitivno na Kovid-19, da je hospitalizovan i da prima terapiju hidroksihlorokinom

Talas infekcije korona virusom u Brazilu se ne smanjuje, a broj potvrđenih slučajeva je premašio cifru od 1,7 miliona, prenosi Rojters.

Prema jučerašnjim podacima, u Brazilu je od korona virusa smrtno stradalo ukupno 67.964 ljudi, u poslednja 24 sata je registrovano novih 44.571 slučajeva infekcije i 1.223 smrtna ishoda, saopštilo je ministarstvo zdravstva.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svet: Talas infekcija u Brazilu se ne smiruje, u Meksiku rekordan broj novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020

Talas infekcije korona virusom u Brazilu se ne smanjuje, a broj potvrđenih slučajeva je premašio cifru od 1,7 miliona, prenosi Rojters...Prema najnovijim podacima, u Brazilu je od korona virusa smrtno stradalo ukupno 67.964 ljudi, u poslednja 24 sata je registrovano novih 44.571 slučajeva infekcije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.