BRAVO MILE: Svi Beograđani se smeju kada prođu pored ove PRODAVNICE, EVO ZAŠTO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2020, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO MILE: Svi Beograđani se smeju kada prođu pored ove PRODAVNICE, EVO ZAŠTO! (FOTO)

U terazijskom prolazu nalazi se jedna radnja obuće koja će privremeno biti zatvorena.

To nije ništa čudno, međutim obaveštenje koje je osvanulo na vratima nasmejalo je prolaznike, ali i kupce...

Prodavac je okačio natpis da lokal neće raditi u periodu od 24. februara, do 4. marta, a neko je dodao da je razlog za prinudno zatvaranje radnje Miletova ženidba.

Neko je bio toliko duhovit da je napisao da će od 4. marta Mile i njegova žena ići na medeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesec.

Da li u ovoj prodavnici obuće zaista radi čovek po imenu Mile, ili je ovo samo šala, niko od prolaznika nije znao da nam kaže.

Međutim, svi oni koji se zadrže ispred radnje da pročitaju obaveštenje kući odu s osmehom, tako da je ova bezazlena šala postala pravi hit u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.