BRAT ZA BRATA? Zakazano suđenje za brutalno ubistvo Cvetanovića u Vranju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAT ZA BRATA? Zakazano suđenje za brutalno ubistvo Cvetanovića u Vranju

Suđenje za ubistvo Jugoslava Cvetanovića koji je izrešetan u haustoru u centru Vranja zakazano je za 10. mart.

Za likvidaciju Cvetanovića, koji je rođeni brat brat Saše Cvetanovića Pitbula, okrivljen je Marjan Vujačić iz Podgorice.

Ubica je 27. septembra 2017. u njega sasuo tridesetak metaka iz oružja s prigušivačem, a navodno je za tu likvidaciju dobio 50.000 evra. Kako se nezvanično saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predloženi su dokazi za nastavak suđenja u ovom slučaju.

Jugoslavov brat Saša Cvetanović osuđen je na 30 godina robije zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana 24. aprila u Beogradu. Bojović je navodno ubijen zbog krvne osvete porodice Šaranović koja ovim ubistvom "vraća krv" zbog ubistva Branislava Šaranovića 2009. godine u Beogradu.

U svom poslednjem intervju Jugoslav Cvetanović je rekao da se boji osvete.

- Ovom kampanjom, pošto je moj brat osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića, brata vođe "zemunskog klana" Luke Bojovića, svi smo mi u porodici obeleženi, samo fali da nam stave "target" na glavu -  rekao je tada Jugoslav Cvetanović, mlađi brat Saše Cvetanovića.

Jugoslav je tada naveo da brine za svoju i bezbednost porodice jer su pojedini mediji čak objavili i snimak zgrade gde stanuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.