BRANISLAVI (88) POLOMILI KUK USRED BELA DANA: Staricu krvnički napala dva momka i to zbog 800 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRANISLAVI (88) POLOMILI KUK USRED BELA DANA: Staricu krvnički napala dva momka i to zbog 800 dinara

Starica samo ležala i kukala: "Moj kuk"!

Branislavi J. (88) polomljen je kuk i zadobila je brojne povrede kada su joj dvojica mladića od kojih je jedan uhapšen, strgli lančić sa vrata. Pljačka i povređivanje starice dogodili su se u utorak oko 13 sati u Ulici Jurija Gagarina ispred broja 183 na Novom Beogradu.

Jednog od pljačkaša uhvatio je momak koji je sa majkom video trenutak napada. Dok je njegova majka pružala pomoć Branislavi, on se dao u poteru za razbojnikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon jurnjave ga sustigao i predao policiji.

- Videla sam komšinicu kako ide trotoarom. Iznenada, iza nje su se stvorila dvojica momaka. Dok je jedan zgrabio tanak, baš tanak lančić, drugi ju je udario, pa gurnuo na ogradu. Nesrećna žena je nakon pada prebledela i samo je kukala: "Moj kuk!" U tom trenutku naišao je komšija sa majkom. Odmah je shvatio šta se dogodilo i uhvatio jednog od njih. Mislim da je u pitanju onaj što je strgao lančić, prepričava komšinica.

Prema njenim rečima obaveštena je policija i Hitna pomoć.

- Komšije koje su se okupili su iz krojačke radnje uzele vodu i stolicu kako baka ne bi ležala na ulici. Branislava, koja je bila u šoku, žalila se na udarac, ali i da je jako boli kuk. Prevezena je u Zemunsku bolnicu i prilikom pada na ogradu polomila je kuk. I šta sada, ti manijaci su povredili jednu divnu ženicu, i to zbog lančića koji ne vredi ni 800 dinara. Pitanje je da li će ona u ovim godinama moći i biti operisana, zbog toga se i pitam koja je adekvatna kazna za njih, ispričala je vidno potresena komšinica koja je videla ceo napad.

Žitelji Bloka 45 kažu da se nedavno pojavila grupa narkomana koja napada samo žene ili obija automobile.

- Čula sam da je komšinica koja živi nedaleko dalje nedavno opljačkana. Nju je dok se vraćala iz kupovine u ulazu čekala neka devojka. Otvorila joj je vrata i dok je ulazila sa vrata joj je strgla lančić i pobegla. Koliko sam čula u pitanju su narkomani koji kradu kada zapadnu u krizu, kaže komšinica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.