BRAČNI PAR JE ODAVDE SKOČIO U SMRT: Stanari su ih videli kako ulaze u zgradu, ali zbog jedne stvari nikome nije palo na pamet da su došli da se ubiju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 15:49

BRAČNI PAR JE ODAVDE SKOČIO U SMRT: Stanari su ih videli kako ulaze u zgradu, ali zbog jedne stvari nikome nije palo na pamet da su došli da se ubiju! (FOTO)

Obišli smo soliter u Novom Sadu na Bulevaru cara Lazara 7, sa kog je mladi bračni par skočio u smrt.

Mladi bračni par iz Novog Sada prekjuče je izvšrio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti jednu i tri godine, u kući u Petrovaradinu. Tokom uviđaja u kući gde su zatečena beživotna tela dvojice dečaka starosti jednu i tri godine.

Jedan stanar solitera sa kog je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bračni par skočio u smrt je za naš portal rekao da je taj dan bio ispred zgrade sa detetom i da je video dvoje ljudi kako idu oko zgrade, gledaju u vis i tipuju zgradu.

Stanari su videli kako unose neki čudan alat ali su svi mislili da su neki majstori i nikom nije palo napamet da su došli da se ubiju. Na kraju se ispostavilo da je taj alat služio da obiju prozor na krovu sa kog su skočili.

- Kao bomba da je pukla! - istakli su vidno uznemirenu stanari solitera.

Podsetimo, crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tela njihove dece.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policiju da posumnjaju da je bračni par bio član neke sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom proverava ove navode.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

- Daj Bože da grešim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima - priča Pastuović.

Tela njihove dece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije šokirane zbog nezapamćenog zločina su u razgovoru za naš portal otkrile jednu čudnu stvar o bračnom paru, a u dvorištu kuće u Petrovaradinu gde su pronađena beživotna tela dece vlada muk i tišina.

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Juče je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Zvanične potvrde o motivu zločina i o načinu na koji se desio očekuju se uskoro iz tužilaštva i policije. Obdukcija tela dvoje dece koja su pronađena u Petrovaradinu pokazaće da li je do zločina došlo, kako se nezvanično pretpostavlja, trovanjem usled sektaškog obreda.

Srbija Danas/N.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.