Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽIĆ NA BRAZILSKI NAČIN Kada Viktorijini "anđeli" čestitaju praznik, to izgleda OVAKO!

Nema sumnje da top model Adrijana Lima ne mora da brine o naslednicama, jer lista sunarodnica koje mogu da zauzmu njeno mesto je i više nego dugačka.

A jedna od onih koja bi bila dostojna Limina naslednca je Lais Ribeiro, ako ćemo suditi po komentarima koje su ove dve zgodne Brazilke dobile za jednu zajedničku fotografiju.

Naime, lepe Brazilke su se fotografisale za kalendar brenda "Victoria's secret", a na sebi su imale crveni donji veš.

- Božić na brazilski način - stoji u opisu posta na Instagramu koju je objavio Džeromi Duran poznati fotograf.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U seksi crvenom donjem vešu: Ovako su vatrene brazilske manekenke čestitale Božić

Izvor: B92, 26.Dec.2016

Šta god da Viktorijini anđeli rade to uvek privuče pažnju. A kada čestitaju praznik to izgleda ovako…..Lais Libeiro, Brazilski model, je toliko lepa da može postati buduća naslednica Adrijane Lime. Njih dve se druže a na Instagramu imaju jednu zajedničku sliku na kojoj ima gomilu komentara...Ove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.