BORBA PROTIV NASILJA SE NE VODI NA GAZELI Brnabić odbrusila opoziciji: Samo vam je važno da li vas je snimio RTS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 17:06

"BORBA PROTIV NASILJA SE NE VODI NA GAZELI" Brnabić odbrusila opoziciji: Samo vam je važno da li vas je snimio RTS (VIDEO)

Predsednica Vlade je počela izlaganje tako što je još jednom izjavila saučešće porodicama žrtava tragedija koje su zadesile Srbiju.

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je opoziciji na današnjoj skupštinskoj sednici da se borba protiv nasilja ne vodi na Gazeli.

- Neću ići u dalje detalje izveštaja koji je dostavljen narodnim poslanicima, tu sam za sva pitanja i pojašnjenja, a iskreno želim da tokom ove rasprave čujemo predlog dodatnih mera za podizanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednosti građana u našoj zemlji, smanjenje nasilja, kao i smanjenje poziva na nasilje, a čuli smo ih toliko u posledljih nekoliko dana, zatim smanjenje tenzija u društvu, ali i zamerke na konkretne mere koje preduzimamo i koje smo preduzeli - rekla je premijerka.

Brnabić je istakla da joj je žao što se deo opozicije danas odlučio za performans, a ne za razgovor povodom najtežih tragičnih tema koje smo imali u društvu.

- Ponoviću da želim da tokom ove rasprave čujemo predlog dodatnih mera za podizanje bezbednosti građana u našoj zemlji. Mislim da ćemo time poslati pravu poruku našim građanima i mislim da se borba protiv nasilja ne vodi na Gazeli, nasiljem nad svim drugim građanima kojima uskraćujemo pravo na slobodno kretanje, tj. kojima se uskraćuje pravo na slobodno kretanje, već se vodi rečima, u Skupštini, pred očima svih građana naše zemlje. Hvala vam - podvukla je premijerka.

Ana Brnabić rekla je i da joj je žao što poslanici opozicije koji su tražili i zahtevali izveštaj o masakrima danas u Skupštini ponašanjem pokazuju da im je to nevažno.

- Jedino što je vama izgleda važno je da li vas je RTS snimio ili vas nije snimio, a ne šta ja imam da kažem u okviru izveštaja koji ste sami tražili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić opoziciji: Važno vam je samo da li vas je snimio RTS, borba protiv nasilja se ne vodi na Gazeli VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023

Sednica Narodne skupštine o bezbednosnoj situaciji počela je danas u 15h, a povodom preduzetih mera poslanicima se obratila premijerka Ana Brnabić...Premijerka Ana Brnabić je na počeku izlaganja još jednom izjavila saučešće porodicama nastradalih...Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.