BOMBAŠ IZ NEMANJINE BIO PACIJENT “LAZE LAZAREVIĆA”: Određen mu pritvor od 30 dana!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBAŠ IZ NEMANJINE BIO PACIJENT “LAZE LAZAREVIĆA”: Određen mu pritvor od 30 dana!

Miroslavu Stankovskom (39) iz Leštana, koji je u subotu uhapšen ispred zgrade Vlade Srbije jer je pretio da će aktivirati dve ručne bombe, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je odredilo pritvor do 30 dana.

Prema saznanjima lista Informer, njemu je na početku suđenja u Tužilaštvu pozlilo zbog čega je neko vreme bilo prekinuto, ali je nastavljeno nakon intervencije lekara.

- Čim je priveden, požalio se da se ne oseća dobro. Pozvani su lekari iz Hitne pomoći, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su posle pregleda ocenili da je ipak sposoban za dalje ispitivanje, ali mu je određena terapija koju je i ranije koristio u institutu "Laza Lazarević". Sve vreme je nerazgovetno ponavljao da je samo želeo da popriča sa policajcem koji je radio na "njegoovm slučaju" - otkrio je izvor ovog lista.

Miroslav Stankovski se naredbom za sporovođenjem istrage, tereti za nedozvoljeno držanje oružaj i eksplozivnih materija. Ministar policije Nebojša Stefanović je potvrdio da je on osuđivan zbog razbojništva, ugrožavanja bezbednosti i pretnji.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Podsetimo, u subotu oko četiri sata ujutru, Miroslav je automobilom stigao pred zgradu vlade sa dve "kašikare" koje je montirao na gepek. Policija je pregovarala s njim više od dva sata. Za sve to vreme nije hteo da posluša njihove naredbe i da legne na zemlju i preda se, čime je izazvao opšti haos.

Ipak, policajci su u jednom trenutku iskoristili njegovu nepažnju, oborili ga na asfalt i vezali lisicama. Tada je samo tražio da razgovara sa pripadnikom kriminalističke policije koji ima "veze sa njegovims lučajem".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bombašu iz Nemanjine određen pritvor

Izvor: Blic, 17.Okt.2016

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Miloššu Stankovskom iz Lešštana, koji je u subotu ujutru ispred zgrade Vlade Srbije pretio da će aktivirati ručne bombe...Pritvor mu je određen zbog bojazni da bi mogao da ponovi krivično delo, rekla je danas Tanjugu portparol suda Ivana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.