BOGDANOVIĆ VODIO DO POBEDE: Srbija srušila i Grčku

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGDANOVIĆ VODIO DO POBEDE: Srbija srušila i Grčku

Posle produžetaka izabranici Aleksandra Đorđevića došli do trijumfa na "Akropolis kupu" i tako ostali jedini neporaženi tim na turniru Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas posle produžetka Grčku sa 85:80, u trećoj utakmici na Akropolis kupu.Srbija je na turniru u Grčkoj, koji je priprema za Svetsko prvenstvo, ostvarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sve tri pobede, pošto je prethodno bila bolja od Tuske i Italije.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Grčka-Srbija 80:85 (produžeci) Najefikasniji u pobedi nad Grčkom bio je Bogdan Bogdanović sa 28 poena, dok je 18 postigao Nemanja Bjelica.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PANIKA U AMERICI! Da li je moguće da je Srbija ovoliko jaka i to bez Jokića?! Drim tim u strahu posle monstruozne igre Orlova u Atini! (FOTO)

Izvor: Kurir, 19.Avg.2019, 10:16

Srbija je na turniru u Grčkoj, koji je priprema za Svetsko prvenstvo, ostvarila sve tri pobede, pošto je bila bolja od Tuske, Italije i Grčke, a igra srpskih Orlova posebno je ostavila utisak na Amerikance.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.