Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2021, 12:28

BLOG UŽIVO: Blokada puteva u više gradova, tuča u Novom Sadu, dronovi iznad SC

Na protestu u Novom Sadu grupa navijača provocirala demonstrante i došlo do tuče. Građani blokiraju saobraćajnice u više gradova nakon što ih je nekoliko ekoloških organizacija pozvalo da na taj način izraze protest protiv zakona o eksproprijaciji, koji još nije potpisao predsednik Srbije, i potpisan Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi. Kako javljaju reporteri N1, Nova S i Newsmax adria - na onim mestima gde su protesti bili prošle subote sada je više građana. Primećuju policiju u civilu, a uniformisanih policajaca nema. Iznad Sava centra primećeno je više dronova. Inače, protest je najavljen za 14 sati, mada su građani kod Sava centra blokirali autoput već oko 13.45h. Blokada saobraćajnica će trajati ovog puta dva sata. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas razgovarati sa meštanima Gornjih Nedeljica i to u 15 sati, on je stigao u to mesto. U Udruženju građana „Ne damo Jadar“ za N1 su rekli da nemaju nikakve veze sa najavom dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Gornje Nedeljice.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić odbio helikopter, na sastanak u Gornje Nedeljice stiže automobilom

Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2021

Mediji bliski Srpskoj naprednoj stranci preneli su da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbio predlog bezbednosnih službi da na današnji sastanak sa meštanima Gornjih Nedeljica dođe helikopterom, već će i pored najavljene blokade saobraćaja u ovo selo otići službenim automobilom.. Predsednikova...

Nastavak na Luftika.rs...

Ikodinović Vučiću: Huljo, gde si pobegao? Što ne dođeš da nas fotografišeš?

Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2021

Bivši vaterpolista Danila Ikodinović poznat je po kritici režima Aleksandra Vučića. On se i danas oglasio na Tviteru sa pitanjem za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.. – Neće biti AV danas na 5 lokacija da lično fotografiše? Pobegulja? Gde je sad onaj njegov huliganski duh? Ostavio je...

Nastavak na Luftika.rs...

Gornje Nedeljice „podeljene“, Petković kaže – ko brani Jadar biće na blokadi

Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2021

Marijana Petković iz udruženja "Ne damo Jadar" izjavila je za N1 da su odbili susret sa predsednikom Vučićem, koji je danas u poseti Gornjim Nedeljicama, jer su želeli "prisustvo svih medija".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.