BLIZU MESTA GDE SU UBIJENI ĐOKIĆI: Pre sedam meseci u tom selu nestao imućni starac kome se gubi svaki trag

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2021, 07:34

BLIZU MESTA GDE SU UBIJENI ĐOKIĆI: Pre sedam meseci u tom selu nestao imućni starac kome se gubi svaki trag

Penzioner Pavle Miljković, meštanin sela Moravac, nestao je 11. marta u ataru ovog sela, u kom su 26. septembra oteti, likvidirani i spaljeni Đokići.

Otkako su u subotu pronađena spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), u Aleksincu i okolnim selima zavladao je strah od ubica, koje još uvek nisu pronađene, a dodatnu zebnju je pobudio i nestanak starca Pavla Miljkovića (87), kome se svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trag izgubio pre sedam meseci, i to maltene na istom mestu na kom su nađena tela Đokića!

Kako se saznaje, penzioner Pavle Miljković, meštanin sela Moravac, nestao je 11. marta u ataru ovog sela, u kom su 26. septembra oteti, likvidirani i spaljeni Đokići.

- Jako smo uznemireni zbog smrti Đokića, a sada se pitamo šta je s deda Pavlom i da li je i njegov nestanak možda na neki način povezan sa ovim zločinom. Njegova kuća je u blizini jame u kojoj su spaljeni Goran, Gordana i Lidija. Svašta nam prolazi kroz glavu - pričaju meštani Moravca i nastavljaju:

- Kad je starac nestao bez traga, niko se ovde nije nešto uzbudio. Bilo je priča po selu, ali ubrzo se zaboravilo.

On je suvonjav čovek, vitalan i nije bio prebogat, ali sinovi mu rade u inostranstvu, pomažu mu, tako da se može pretpostaviti da je imao neku svotu novca.

- Sada svi tragediju Đokićevih nekako povezuju s Pavlom. Jedan taksista prijatelj je na auto stavio sliku Pavla i obaveštenje da se traži starija osoba, ali to nije donelo rezultata - kaže meštanin ispred prodavnice u selu.

U kući Pavla Miljkovića zatečen je njegov sin Radovan, koji kaže da je u teškoj žalosti što ne može da pronađe oca da bi ga dostojno sahranio.

- Brat i ja radimo u inostranstvu i tada, u vreme očevog nestanka, bili smo van zemlje. Postoje snimci gde su ga kamere uočile u Žitkovcu, ali još ništa ne znam o ocu. Ne znamo da li ima veze sa ovim zločinom koji se dogodio tu u komšiluku. Zaista ne znam. Samo hoću da znam šta mu se desilo - priča uznemireni sin Radovan.

Kako kaže, on je sada došao kratko u Moravac, a ubrzo se vraća na posao u inostranstvo.

Bio u policiji, ali ništa nije saznao

- Ma neću ni da razmišljam da mu se dogodilo nešto tako strašno kao Đokićima. Bio sam u policiji, čak sam bio i neprijatan malo, ali ništa. Sedam meseci o ocu ništa ne znamo - priča Radovan.

Podsetimo, porodica Đokić nađena je mrtva u subotu, nakon što je prvo otkrivena lokacija njihovog zapaljenog automobila.

Goran, Gordana i Lidija su svi ubijeni, pa zapaljeni, a za ubicama se traga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJI DETALJI OBDUKCIONOG NALAZA: Nađeno nekoliko projektila u telima Đokića opasnog kalibra, ubica nije bio sam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2021

Prema najverovatnijoj verziji motiva zločina, Đokići su ubijeni jer jedan od njihovih dužnika nije hteo da im vrati pozajmljeni novac..U telima Gorana, Gordane i Lidije nađena četiri projektila kalibra 9 mm i 7,65 mm. Forenzičari istražuju DNK tragove na daskama nabacanim preko ubijenih...Najmanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.