BLIZAK ROĐAK BRAČNOG PARA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Tragedija u familiji sada postala JOŠ VEĆA! Poznanici otkrili zlu kob porodice iz Novog Sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 09:35

BLIZAK ROĐAK BRAČNOG PARA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Tragedija u familiji sada postala JOŠ VEĆA! Poznanici otkrili zlu kob porodice iz Novog Sada

Devojka (23) tokom 2020. poslednji put je bila u poseti roditeljima, koji nisu ni znali da je dobila drugog sina.

Devojka (23), koja je sa suprugom (25) u petak, kako se sumnja, ubila njihove sinove od tri i jedne godine, a onda držeći se s mužem za ruku skočila sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, prekinula je sve kontakte s porodicom posle udaje!

Prijatelji porodice iz Bačkog Petrovca, odakle je devojka rodom, kažu da je ona kao mlađa bila jako privržena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodici, ali da se poslednjih godina nije čula sa roditeljima.

- Majka je divna žena, ali povučena. Retko kada govori o porodici i privatnim stvarima, a s ćerkom se baš dugo nije čula, niti je znala šta se dešava s njom - kazala je prijateljica majke devojke koja je počinila ubistvo i samoubistvo.

Dodaje i da ne zna da li je između nje i njene majke bila neka svađa i šta se tačno desilo.

- Ona nam nikada to nije rekla. Znam da njena majka ima još dece i da se divno brine o njima. Znam i da su imali još jednu porodičnu tragediju, kad je blizak rođak izvršio samoubistvo, moguće da je to negativno uticalo na nju i da se zbog toga povukla u sebe... Strašno mi je sve ovo - rekla je poznanica.

Kako se saznaje, porodica je znala da su momak i devojka dobili jedno dete, ali nisu znali da je ponovo zatrudnela i rodila im drugo unuče.

- Devojka je poslednji put u porodičnom domu bila 2020. godine. Tada ništa nije ukazivalo da će prekinuti kontakte s najmilijima, a kamoli da će se ovakva tragedija dogoditi - kaže sagovornik Kurira.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i otkrivanju motiva, a zasad sve ukazuje na to da su u pitanju ritualna ubistva i samoubistva i da je u sve uključena sekta kojoj su supružnici bili privrženi.

Njih dvoje su, da podsetimo, u petak prvo u kući u kojoj su živeli na Petrovaradinu ubili sinove, a onda su otišli na najviši soliter u Novom Sadu i zajedno skočili zajedno u smrt. Kod supružnika nisu nađena lična dokumenta, pa je identifikacija bila otežana, a kada su inspektori utvrdili njihov identitet, u subotu su otišli na adresu na kojoj su stanovali. Nažalost, tamo su zatekli tela dvojice dečaka, za koje se pretpostavlja da su otrovani, budući da je policija u dvorištu našla kesicu fungicida, sredstva za zaštitu biljaka.

Srbija Danas/Kurir/Autor: Dijana Antonijević/Preneo: N.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.