BK TV predala dokumentaciju za nacionalnu frekvenciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BK TV predala dokumentaciju za nacionalnu frekvenciju

BK televizija predala je danas dokumentaciju Regulatornom telu za elektronske medije (REM) za dobijanje nacionalne frekvencije, izjavio je danas glavni i odgovorni urednik Miodrag Popov.

On je naveo da BK televizija želi da se predstavi novim programskim sadržajima u kojima će, kako kaže, potencirati društvene, porodične, verske i nacionalne vrednosti.

"Sada smo na novom početku. Neko novo vreme je došlo da mi možemo ponovo da konkurišemo za ono što nam odavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pripada. Mi ljude iz drugih televizija ne doživljavamo kao konkurenciju, niti konkurs doživljavamo kao takmičenje. Smatramo da na medijskom nebu Srbije ima dovoljno mesta za sve nas", rekao je Popov.

BK televizija je, kako kaže, nekada bila simbol dobre televizije dok je bivša vlast nažalost nije brutalno i na nezapamćen način ugasila.

"Očekujemo podršku onih koji su nas podržali i one noći, i onih godina kada je BK nastajala, i postala najgledanija televizija i kada je nažalost brutalno ugašena", rekao je Popov.

Navodeći da iza televizije stoji BK grupa, Popov je poručio da će mladi i sposobni imati perspektivu u toj televiziji kao što je to bilo nekada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Karićeva televizija želi nacionalnu frekvenciju

Izvor: B92, 10.Jul.2018

BK televizija predala je dokumentaciju Regulatornom telu za elektronske medije (REM) za dobijanje nacionalne frekvencije...To je izjavio glavni i odgovorni urednik Miodrag Popov...On je naveo da BK televizija želi da se predstavi novim programskim sadržajima u kojima će, kako kaže, potencirati društvene,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.