BJELICA, BOGDANOVIĆ I RADULjICA ODMARALI: Srbija ubedljiva protiv Novog Zelanda

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BJELICA, BOGDANOVIĆ I RADULjICA ODMARALI: Srbija ubedljiva protiv Novog Zelanda

Sa samo osam igrača u rotaciji, bez Raduljice, Bogdanovića, Bjelice i nedovoljno oporavljenog Lučića, "orlovi" su upisali i deveti trijumf u priprema za Mundobakset u Kini "Orlovi" su ubedljivi i bez glavnih poluga tima. Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović i Miroslav Raduljica, uz nedovoljno oporavljenog Vladimira Lučića, samo su posmatrali drugi trijumf Srbije na pripremama u Kini. Posle Italije izabranici Aleksandra Đorđevića savladali su i Novi Zeland - 88:78.Najefikasniji u srpskom timu, koji je u jednom trenutku imao i plus 20, bili su Milutinov sa 19 i marjanović sa poena.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Srbija - Novi Zeland 88:78

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019

Pogledajte najzanimljivije detalje sa pretposlednje prijateljske utakmice Srbije u sklopu priprema za Mundobasket u Kini. Igrali smo bez Bogdanovića, Bjelice, Lučića i Raduljice i opet slavili bez problema.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.