BIZARNOM GREŠKOM IMAO ODNOSE SA TUĐOM ŽENOM Vrištala kad je prostenjao Sandra, a onda je uleteo njen muž i nastao je pravi KARAMBOL

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 22:59

BIZARNOM GREŠKOM IMAO ODNOSE SA TUĐOM ŽENOM Vrištala kad je prostenjao Sandra, a onda je uleteo njen muž i nastao je pravi KARAMBOL

Optuženi je takođe žrtva jer ga je teško pretukao ženin muž koji je pozvao i svoje prijatelje.

Neobičan slučaj koji se dogodio u Nemačkoj završio je na okružnom sudu u Virzburgu. U maju prošle godine, nakon noćnog pijančenja, poznanica je pozvala muškarca (33) da prespava kod nje i ponudila mu je i odnose, kako se saznaje iz SMS poruke poznanice koja je za tu priliku ključ ostavila u sandučiću ispred vrata stana, prenosi Fenix.

Ali muškarac je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju završio u pogrešnom stanu i u pogrešnom krevetu sa "pogrešnom" ženom.

Čovek je došao sa 1,8 promila alkohola u krvi i uzeo ključ – ali onda je ušao u pogrešan stan. Budući da je ključ očigledno otključao i druga vrata stana, a nestanak struje otežavao snalaženje u kući, muškarac je otišao u krevet sa nepoznatom ženom.

Žena u krevetu je mislila da joj je muž legao u krevet. Njih su dvoje nakon toga imali i odnose. Greška je uočena tek kada je muškarac oslovio ženu sa "Sandra".

- Odmah sam ga odgurnula i upalila svetlo. Stajao je go ispred mene. To je bila moja noćna mora - navodi se da je žena svedočila na sudu, piše Bild. Zatim je vrisnula u pomoć. Njen suprug je dojurio i pretukao čoveka sa prijateljima.

Slučaj protiv tog čoveka obustavljen je u ponedjeljak na sudu uz novčanu kaznu od 2400 eura koju mora da plati iako je i on žrtva u celoj priči.

- Optuženi je takođe žrtva jer ga je teško pretukao ženin muž koji je pozvao i svoje prijatelje - rekli su iz kancelarije javnog tužioca za Bild.

Međutim, ostalo je nejasno kako je ključ otključao druga vrata stana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.