BIZARNO! Drogirala očuha pa ga ugušila plastičnom kesom?! Telo pronađeno ispod gomile smeća

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 10:40

BIZARNO! Drogirala očuha pa ga ugušila plastičnom kesom?! Telo pronađeno ispod gomile smeća

Tužioci su rekli da je optužena, koja vodi uspešnu firmu za dizajn enterijera, bila izbezumljena nakon što je pronašla više svojih nagih slika u kući očuha, od kojih je jednu čak koristio i kao skrinsejver na računaru

Dizajnerka enterijera iz San Dijega optužena je za ubistvo očuha nakon što ga je navodno uhvatila kako koristi njene ukradene fotografije na kojima je naga kao skrinsejver. Džejd Dženks (39) optužena je da je drogirala, gušila i zadavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomasa Merimena (64) u San Dijegu na Novogodinju noć 2020. Ona je negirala ubistvo.

Tužioci su rekli da je Dženks, koja vodi uspešnu firmu za dizajn enterijera, bila izbezumljena nakon što je pronašla više svojih golih slika u Merimenovoj kući, od kojih je jednu čak koristio i kao skrinsejver na računaru. Njena majka se razvela od Merimena 2008. godine nakon prijava o nasilju u porodici, iako su Dženks i očuh ostali u kontaktu.

- Ovo nije bilo slučajno. Ovo je bilo namerno ubistvo - rekao je zamenik okružnog tužioca Horhe Del Portiljo.

Na sudu je rečeno da je Dženks ugušila očuha plastičnom kesom, prenosi Daily mail.

Međutim, advokat optužene Mark Karlos tvrdi da je Tomas Merimen umro zbog lošeg zdravlja i sopstvenog koktela tableta za spavanje. Njegovo telo je pronađeno ispod gomile smeća ispred njegove kuće 2. januara. Džejd je negirala optužbu za ubistvo, ukoliko bude osuđena, preti joj doživotna kazna zatvora.

- Mrtvozornik vam neće reći da je to bilo davljenje. Nauka ne podržava gušenje - rekao je Karlos.

Zvanični uzrok smrti bila je akutna intoksikacija, prenosi San Diego Union Tribune.

- Džejd Dženks je volela svog očuha, a on je voleo nju. Nažalost, Tom Merimen je bio problematična osoba i voleo ju je na različite načine - dodao je advokat optužene.

Vlasti su rekle da su fotografije, koje je navodno pronašla u domu očuha, napravili ona i njen dečko pre više od decenije. Za sada nije poznato kako su dospele u posed Tomasa. Dženks je navodno fotografije pronašla dok je čistila stan očuha, dok je on bio u bolnici, rekli su tužioci.

Suđenje se nastavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dizajnerka enterijera drogirala i ugušila očuha zbog fotografija u njegovom telefonu

Izvor: Luftika.rs, 11.Dec.2022

Uspešna dizajnerka enterijera Džejd Dženks iz San Dijega optužena je za ubistvo očuha, nakon što ga je uhvatila kako koristi njene nage fotografije kao pozadinu na svom kompjuteru.. Džejd Dženks (39), koja vodi uspešnu firmu za dizajn enterijera, bila je izbezumljena nakon što je u telefonu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.