BIZARNA SMRT ZBOG MEĆAVE U SAD: Amerikanac ubio komšije zbog nesporazuma oko čišćenja snega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 23:15

BIZARNA SMRT ZBOG MEĆAVE U SAD: Amerikanac ubio komšije zbog nesporazuma oko čišćenja snega!

Neviđena mećava pogodila je Sjedinjene Američke Države, a niske temperature i ogromna količina snega uzele su prve živote.

Jedna starica smrznula se pošto je odlutala od kuće u Pensilvaniji, ali sneg je bio i uzrok bizarnog zločina u Plejns Taunšipu, gradiću u istoj toj saveznoj državi.

Džefri Spejd (47) je ubio komšije koji su živeli u kući nasuprot njega dok su čistili sneg. Ubio je Džejmsa Goja (50) i njegovu ženu Lizu, a čišćenje snega upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo uzrok svađi.

Dve strane živele su jedna nasuprot druge, i svaki put kada bi neko od njih čistio sneg, bacio bi ga na zemljište ovog drugog.

Spejd je puškom AR-15 oduzeo život supružnicima, a potom se vratio u kuću, uzeo novu pušku i s njom presudio i sebi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.