BIZARNA SMRT SKIJAŠA: Propao kroz sedište na žičari, ali nije umro od pada sa velike visine! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA SMRT SKIJAŠA: Propao kroz sedište na žičari, ali nije umro od pada sa velike visine! (FOTO/VIDEO)

Skijaš iz Nju Džersija poginuo je u bizarnoj nesreći na planini Vejl u Koloradu, nakon što je propao kroz otvor na sedištu žičare.

Džejson Varniš (46) skijao je u odmaralištu Blu Skaj bejsin, kad seu četvrtak ukrcao na žičaru. On je propao kroz otvor na sedištu i - očigledno zaglavljen u uspravnoj poziciji – ostao zarobljen sa kaputom obomotanim oko glave i vrata, preneo je "Njuzer".

Patrola je reagovala na poziv i pokušala da reanimira Varniša. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prevezen u bolnicu ali tamo je samo proglašena njegova smrt usled gušenja.

Vlasti odmarališta koje istražuju incident saopštile su da žičara normalno funkcioniše, a mrtvozornik okruga Igl zaključio da je u pitanju nesreća.

- Izražavamo naše iskreno saučešće i podršku porodici i prijateljima našeg gosta – rekla je izvršna direktorka Bet Hauard.

"Njuzer" podseća da je 2009 na istoj žičari jedan čovek propao i ostao da visi naopako, ali je srećom preživeo. Još jedan muškarac je 2017 jedva sačuvao živu glavu kad se njegov ranac zaglavio u žičari, podseća portal Thedenverchannel.com.

Visio je onesvešćen, dok ga drugi skijaš nije oslobodio. Takođe, žena iz Teksasa je poginula kad je pala sa žičare 2016.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.