BIZARNA SMRT: Muškarca (42) ubio NJEGOV AUTO dok je kupovao hranu u restoranu brze hrane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 22:51

BIZARNA SMRT: Muškarca (42) ubio NJEGOV AUTO dok je kupovao hranu u restoranu brze hrane!

Muškarac se vozio kroz McDonald's i došao do prozora za plaćanje. Platna kartica mu je pala dok ju je pružao službeniku.

Zamislite da ste u svom automobilu i odlučite da odete do lokalnog restorana sa brzom hranom. Gotovo svaki lanac restorana brze hrane poseduje "drive-thru". Možete dobiti hamburger i pomfrit, ili ukusnu kantu pilećih krilca, ili ukusne tacose itd.

Nema potrebe čak ni izlaziti iz vozila.

Sve što treba da uradite je da se odvezete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do ekrana za naručivanje, napravite svoju narudžbinu, krenete napred da izvršite uplatu, a zatim nabavite hranu.

Otvorio je vrata auta i pošao da dohvati kreditnu karticu koja je bila na trotoaru. Nažalost, dok je izlazio iz kola, mora da mu je noga sišla s kočnice.

Spoljašnjost delimično otvorenih vrata automobila dodirivala je strukturni deo restorana. U međuvremenu, vozač se naginjao kroz delimično otvorena vrata automobila. Na kraju su ga zgnječila vrata automobila. Preminuo je na licu mesta.

Čovek je imao 42 godine. Njegova žena, sin i ćerka postavili su stranicu za prikupljanje sredstava na internetu. Prijatelji i rođaci naveli su da je bio dobar otac i dobar muž. Radio je kao mehaničar liftova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.