BIZARAN ZLOČIN Dve žene vozile pokojnika na prednjem sedištu automobila, evo i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 20:12

BIZARAN ZLOČIN Dve žene vozile pokojnika na prednjem sedištu automobila, evo i zašto

Dve žene iz Ohaja optužene su da su vozile telo pokojnika do banke da povuku novac sa njegovog računa, pre nego što su ostavile njegovo telo u bolnici.
Karen Kasbom (63) i Lorin Feralo (55) optužene su u utorak u Aštabjuli za zlostavljanje tela i krađu od osobe u zaštićenoj kategoriji, prema podacima opštinskog suda.
Policiji je u ponedeljak uveče rečeno da su dve žene ostavile telo u hitnoj pomoći okružne bolnice a da nisu identifikovale ni 80-godišnjeg pokojnika ni same sebe. Nekoliko sati kasnije jedna od njih je pozvala bolnicu da pruži podatke o pokojniku, koji je tada identifikovan kao Daglas Lejman iz Aštabjule.
Policija je otišla na njegovu adresu i kontaktirala Karen i Lorin,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.