BIVŠI MINISTAR UBIO SVOJU SUPRUGU OD BATINA! Nakon jezivog zločina pozvao NJEGA da je probudi, kamere sve snimile (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024, 12:08

BIVŠI MINISTAR UBIO SVOJU SUPRUGU OD BATINA! Nakon jezivog zločina pozvao NJEGA da je probudi, kamere sve snimile (VIDEO)

Bišimbajev je prošlog novembra brutalno pretukao suprugu u restoranu nakon čega ju je ostavio da umre dok je pokušavao da prikrije tragove. Protiv Bišimbajeva je pokrenut krivični postupak za ubistvo i mučenje, međutim, nekadašnji ministar negira krivicu tvrdeći da suprugu nije udario u vitalne organe. Suđenje i dalje traje, ali stanovnici Кazahstana su zabrinuti da će se Bišimbajev izvući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBJAVLJEN SNIMAK TORTURE Bivši ministar 8 sati tukao i mučio suprugu u restoranu, na kraju je umrla: Niko od prisutnih NIJE REAGOVAO (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Apr.2024

Bivši kazahstanski ministar ekonomije Кvandik Bišimbajev ponovio je svoje svedočenje pred porotom da nije kriv za smrt svoje supruge. Optužen je za mučenje, ubistvo i činjenje teškog krivičnog dela, dok je njegov rođak Baćitžan ​​Bajžanov optužen za neprijavljivanje zločina, prenosi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.