BIVŠI KOMŠIJA OTEO DEČAKA (13) PA GA ZALEPIO ZA GVOZDENU OGRADU Užas kakav se ne pamti: Šetao sam sa psom kada su me zgrabili (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 10:29

BIVŠI KOMŠIJA OTEO DEČAKA (13) PA GA ZALEPIO ZA GVOZDENU OGRADU Užas kakav se ne pamti: Šetao sam sa psom kada su me zgrabili (FOTO)

Bivši komšija u Nemačkoj oteo dečaka (13) i zalepio ga za gvozdenu ogradu.

Kada su ga pronašli, 13-godišnji Fin je imao obe ruke zalepljene za gvozdenu šipku ograde. Kako bi ga oslobodili, vatrogasci su morali da iseku ogradu, a dečakove ruke kasnije su oslobođene u bolnici.

- Šetao sam sa psom i skupljao njegov izmet kad su me zgrabili s leđa i zaključali u prtljažnik malog auta . rekao je Fin policiji. Njegova majka Melani (39) je uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da locira njegov mobilni nakon što nije se nije vratio kući iz šetnje.

Dečak je na ispitivanju policiji rekao da su ga otela dvojica muškarca.

- Prepoznao sam jednog. Bio je to komšija iz našeg starog stana - rekao je. Majka je za Bild objasnila da su u tom stanu živeli deset godina, ali da su poslednje dve godine imali neprestane probleme sa komšijama zbog čega su morali da se isele.

Prema informacijama BILD-a, policija je zbog komšijske svađe morala da dolazi gotovo svakodnevno.  Međusobne optužbe kreću se od oštećenja imovine i uvreda do pretnji smrću i paljenja.

- Čak smo podneli tužbu protiv komšija zbog nasilja. Letos smo se konačno iselili kako bismo živeli u miru sa svojom decom - kazala je Melani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.