Wednesday Salsa Quarter♫♪♫♪ Salsa Dancing Party SREDA 04/09

Izvor: Plakatt.com, 02.Sep.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wednesday Salsa Quarter♫♪♫♪ Salsa Dancing Party SREDA 04/09

Bitef Art Cafe, Beograd
Wednesday 4 Sep 22:00

SUMMER STAGE BitefArtCafe se ovog leta, svake srede, pretvara u plesnu salu gde možete pokazati svoje najnovije pokrete, ili naučiti salsa korake uz nekoga ko je već iskusni “salsero”.
Vreli ritmovi salse, sona, dancehall, sambe, regetona će vas zagrejati, pa vam kao kontratežu spremamo osvežavajuće letnje koktele na promociji, u Kuba stilu. ;)
Dobrodošli na pravi pravcati salsa karneval, uz ekipu iz Timbao škole, na kome sve brige ostavljamo za sobom, a probleme ćemo otpisati i otplesati! Kod nas možete igrati baš kao da vas niko ne gleda, ili kao da svi gledaju BAŠ u vas (whatever befits you)!
Salsero ili ne, nije ni bitno! Bitno je da ples nosite u sebi, a baš ova sreda je trenutak da zađuskate i ne prestanete čitave večeri!
Razlog nije potreban, POR QUE LA VIDA ES UN CARNAVAL!!!
Atmosferu beleži aparatom Tamara Miric Dancer
¡Bienvenidos a la fiesta de danza chévere!
ulaz:100 dinara osim za nosioce Clanske Karte Timbao
Najbolji provod u gradu,
na najlepšem mestu u gradu!
Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
BitefArtCafe
063.594.294
063.594.054
011.3229.822
Web: www.bitefartcafe.rs
http://www.facebook.com/bitef
http://www.facebook.com/timbaocubanosalsa

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Joey Negro Beyond Compare event@Summer Stage 05/09

Izvor: Plakatt.com, 02.Sep.2013

Bitef Art Cafe, Beograd . Thursday 5 Sep 23:00 . . Sa zadovoljstvom vam predstavljamo jedinstveni Beyond Compare događaj u SUMMER STAGE BitefArtCafe klubu!. Joey Negro je najpoznatiji pseudonim britanskog DJ-a, producenta Dave Lee-a. . Poznat i po svojim drugim pseudonimima, uključujući Jakatta,...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.