BIO JE MRTAV NA LICU MESTA Meštani Uljme kod Vršca potreseni: Unuk se vraćao u kuću po neku šipku da može da otvori auto da ih izvuče

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 14:01

"BIO JE MRTAV NA LICU MESTA" Meštani Uljme kod Vršca potreseni: Unuk se vraćao u kuću po neku šipku da može da otvori auto da ih izvuče

Nezvanično, mladić se vraćao sa proslave rođena deteta.

Mladić (18) poginuo je noćas u nesreći koja se dogodila u selu Uljma kod Vršca, a u teškom stanju je primljena devojka (17) koja je bila u automobilu sa njim.

- Čuli smo jak udarac, već sam legao. Mislio sam da su se sudarila dva automobila. Unuk je takođe čuo buku i izleteo je da vidi šta se desilo. Video je automobil i otrčao do njega - priča meštanin.

Mladić je, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubio kontrolu nad "golfom" i udario u orah koji se nalazi pored puta.

Na mestu nezgode je jeziv prizor. Stablo je oštećeno od udarca, delovi automobila i srča po putu. Koliko je udarac bio jak svedoči drvo koje je gotovo izvaljeno.

Nezvanično, mladić se vraćao sa proslave rođenja deteta. Sa njim u kolima je bila maloletnica (17) i mladić (20) koji je u bolnicu u Vršcu primljen sa lakim povredama. Vozač, navodno, nije imao vozačku dozvolu. Sumnja se da je bio pod dejstvom alkohola.

Ova nesreća potresla je meštane Uljme i Vršca. Oni tvrde da mladiću nije bilo spasa, a da je devojka u teškom stanju primljena u bolnicu.

- Unuk je čuo buku i izleteo je da vidi šta se desilo. Video je automobil i otrčao do njega.

- Dečko je bio mrtav na licu mesta. Devojka je povređena i nju su prevezli u Beograd, a treći koji je bio u kolima je dobro. Unuk se vraćao u kuću po neku šipku da može da otvori auto da ih izvuče.

- Taj put je jako nezgodan, tu je bilo mnogo nesreća, često su ljudi sletali s puta, udarali u kuće, u drveće. Krivina je nepregledna - kaže jedan od meštana za Telegraf.rs.

Istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PRIPREMALI SU MU 18. ROĐENDAN" Komšije stradalog mladića kod Vršca u šoku: "Vozio je traktor, bio je glava kuće"

Izvor: Blic, 16.Maj.2023

Bojan K. (17) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći na samom ulazu u selo Uljma kod Vršca. Tuga za mladim životom oseti se u celom selu jer su svi već čuli šta se dogodilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.