BIO JE DOBAR ČOVEK, KO BI MOGAO DA MU NAUDI? Mrtav penzioner pronađen u stanu na Vračaru - komšije u ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 18:46

"BIO JE DOBAR ČOVEK, KO BI MOGAO DA MU NAUDI?" Mrtav penzioner pronađen u stanu na Vračaru - komšije u ŠOKU

Muškarac (71), čije je telo nađeno sa ubodnim ranama na Vračaru bio je, kako tvrde komšije, penzioner i navodno je živeo sam u stanu.

Telo muškarca (71) nađeno je oko podneva u stanu, a policija je na licu mesta obavljala uviđaj do kasnih popodnevnih sati.

- Juče sam ga poslednji put video, bio je raspoložen. Ne znam šta se tu dogodilo niti ko ga je našao. Bio je dobar čovek, ne znamo ko bi mogao da mu naudi - kažu komšije iz zgrade u Ulici Sime Igumanovića na Vračaru.

Vrata stana su zapečaćena,a telo je poslato na obdukciju kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"IMAO JE NEKOLIKO UBODNIH RANA PO TELU, ROĐACI GA PRONAŠLI MRTVOG" Policija istražuje uzrok smrti penzionera na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 00:50

Uviđaj je trajao satima..Muškarac (71), čije je telo danas nađeno sa ubodnim ranama na Vračaru bio je, kako tvrde komšije, penzioner i navodno je živeo sam u stanu. Penzionera su danas oko 11.40 sati na Vračaru pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju...- Juče sam ga poslednji put...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.