IMAO JE NEKOLIKO UBODNIH RANA PO TELU, ROĐACI GA PRONAŠLI MRTVOG Policija istražuje uzrok smrti penzionera na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 00:50

"IMAO JE NEKOLIKO UBODNIH RANA PO TELU, ROĐACI GA PRONAŠLI MRTVOG" Policija istražuje uzrok smrti penzionera na Vračaru

Uviđaj je trajao satima

Muškarac (71), čije je telo danas nađeno sa ubodnim ranama na Vračaru bio je, kako tvrde komšije, penzioner i navodno je živeo sam u stanu. Penzionera su danas oko 11.40 sati na Vračaru pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju.

- Juče sam ga poslednji put video, bio je raspoložen. Ne znam šta se tu dogodilo niti ko ga je našao. Bio je dobar čovek, ne znamo ko bi mogao da mu naudi - kažu komšije iz zgrade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ne znamo kad je smrt nastupila, jer je penzioner juče razgovarao sa komšijama i išao u prodavnicu. Iako se njegova smrti i dalje vodi kao sumnjiva, sve ukazuje na to da je došlo do zločina i da je nesrećni čovek ubijen - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Rođaci koji su našli penzionera navodno su ga zvali, ali se on nije javljao na telefon, pa su otišli do njegove zgrade i pronašli su ga mrtvog.

Kako kaže izvor iz istrage, rođaci su se šokirali kada su ga videli.

- Ušli su u stan i tada su ga zatekli sa krvavom odećom na sebi. Pokušali su da ga probude, ali bezuspešno. Uspeli su da se priberu i pozovu Hitnu pomoć i policiju - kaže izvor i nastavlja:

- Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt nesrećnog penzionera koji je imao nekoliko ubodnih rana po telu.

Inspektori su tokom uviđaja pretresli ceo stan kako bi videli da li je bilo premetačine.

- , a telo penzionera je odvezeno na obdukciju, koja će pokazati kako i kada je nastupila smrt nesrećnog čoveka, koji je živeo sam - kaže izvor.

Kako navode stanari ove vračarske zgrade, policija je satima radila uviđaj.

- On je živeo sam, a deca su ga obilazila, ali ne znamo da li je iko sumnjiv došao od juče i možda ga napao. Susedne zgrade su pod video-nadzorom i policija se već raspitivala da li im kamere rade i da li snimci mogu da se vraćaju kako bi tačno utvrdili da li je neko sumnjiv dolazio do komšije - kažu oni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.